logo

O nama

Vaše zadovoljstvo na prvom nam je mjestu.

Restoran Velo misto smješten je u prekrasnom predjelu grada Splita, na Zenti.

Pogled koji se pruža iz restorana pridonosi prekrasnom ambijentu u kojem se može smjestiti i do 150 ljudi. Ukoliko volite sjediti na zraku tada je terasa idealan izbor za Vas. S prekrasnim pogledom i u neposrednoj blizini mora, uživat ćete na terasi na koju stane 30 ljudi.

Velik izbor mesnih i ribljih jela nudimo našim gostima tako da svatko zaista može pronaći nešto za sebe. Svim ljubiteljima pizze ponosno naglasimo da se priprema isključivo u krušnoj peći. 

 

Od iznimne je važnosti pomno odabirati namirnice i sastojke svega što pripremamo našim zadovoljnim gostima. Upravo zbog toga pazimo na sve detalje, namirnice su svježe, od domaćih proizvođača i važno nam je da ste to prepoznali.

Opuštajuća atmosfera i ugodan ambijent...

Ukoliko poželite uživati u našem ambijentu i posebno za Vas pripremljenim jelima, parking u sklopu restorana olakšati će Vam dolazak jer se ne morate misliti gdje parkirati. Ako Vam se ipak ne izlazi iz kuće, svakako možete iz udobnosti svog doma naručiti jelo iz jelovnika a mi ćemo ga rado dostaviti na željenu adresu.

Želimo ispuniti sva Vaša očekivanja i zbog toga se trudimo biti najbolji.

Hvala Vam od srca što ste to prepoznali!