… sve to nudimo Vam u restoranu ''Velo misto''!
Našim kuharima izazov je i zadovoljstvo pripremati hranu za naše goste.
Zbog toga se maksimalno trudimo koristiti isključivo namirnice domaćih proizvođača, ekološki obrađene i uvijek svježe. Tako nas seoska gospodarstva nadomak Splita opskrbljuju voćem i povrćem i pritom njeguju starinski način uzgoja, bez dodatnih štetnih sastojaka… Naši mesari omogućuju nam također bogatu ponudu mesa iz dalmatinske zagore, a naši vrijedni ribari, najbolje ulove ostavljaju za naš restoran…
Za naše goste, isključivo samo kvaliteta…
Dalmatinski pršut koji nudimo svojim gostima izabran je izvadvajanjem kvalitetnih buteva, isključivo odabranih svinja, a soljen je kombinacijom čiste krupne i sitne morske soli, bez aditiva što je ono najvažnije… Od tog trenutka do trenutka posluživanja pršuta, može proći od 1 do 2 godine kako bismo dobili pršut vrhunske kvalitete…
U cijene su uračunati porez, usluga i couvert.
Osobama mlađim od 18. godina ne točimo alkohol.
Knjiga žalbe se nalazi u predjelu šanka.
Hvala na posjeti!